WEBsite Support

Veel websites werken met een content management systeem (CMS), zoals WordPress en Joomla.
Deze open source software is gratis. Dat is een groot voordeel want hierdoor kunnen de kosten voor het ontwikkelen en onderhouden van een website relatief laag blijven.
Niet gratis is het vormgeven, instellen en inrichten van de software en bijhorende componenten (functionaliteiten). Hiervoor is expertise èn tijd nodig.
Heb je een joomla (of wordpress) website èn kun je wel wat begeleiding gebruiken bij de realisatie en het onderhoud hiervan dan kan ik je daar mee helpen!

Ik bied ondersteuning en support bij Yootheme templates en de Yootheme Pagebuilder.

Technisch onderhoud

Voor een altijd goed functionerende Joomla Website

Verouderde software maakt dat een site op den duur minder goed functioneert, doordat onderdelen niet meer samenwerken of dat er software-lekken ontstaan waardoor een site het risico loopt om gehacked te worden.
Ook kan het zijn dat bezoekers bepaalde pagina's niet meer kunnen openen, dat bepaalde informatie onleesbaar wordt of dat fragmenten niet meer te beluisteren of afspeelbaar zijn.
Nieuwe updates moeten goed samenwerken met bestaande software. Dit vraagt om kennis en zorgvuldige controles.

! Backup !


Het is belangrijk om vóór iedere update een backup te maken. Meestal gaat het installatieproces goed, maar de uitkomst is niet altijd te voorspellen. Mocht het resultaat onverhoopt niet goed zijn, dan weet ik wat ik moet doen en hoe ik een backup terugplaats. Het herstel na een foutieve update kan tijdrovend zijn. Met een technisch onderhoudsmoment ben je verzekerd van een website die up-to-date is en kom je niet plotseling voor (dure) verrassingen te staan.

Joomla zonder zorgen voor  €14,00 /maand!

Technisch Joomla Onderhoudsabonnement:

Alle websites waarvoor een technisch onderhoudsabonnement is afgesloten worden voortdurend bijgewerkt wanneer er nieuwe versies van joomla of van extensies uitkomen. Daarnaast wordt er vóór het installeren van een update een backup gemaakt en deze wordt in de cloud opgeslagen zodat er altijd iets is om op terug te vallen mocht er iets mis gaan.

De onderhoudskosten zijn exclusief BTW en inclusief update van veel gebruikte licenties* waaronder het template. Het onderhoudsabonnement heeft een looptijd van 6 maanden en wordt vooraf gefactureerd.

* de licenties die binnen het onderhoudsabonnenment vallen:

  • YooTheme Pro templates
  • Widgetkit van YooTheme
  • JCE editor Pro
  • Akeeba Backup

Wil je ook verzekerd zijn van een technisch goed lopende Joomla website?
Neem dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met met mij op!

Of bel mij: 06 46270412